Børnehaven Lille å

Børnehaven Lille å

Børnehaven Lille å og Store Å ligger i de to røde huse, som støder op til skolen og er for børn fra 2 år og 10 måneder og op til skolealderen. Børnehaven bygger på de samme værdier som skolen. Værdierne bliver brugt i det daglige samspil med børn, forældre og personale.

Der lægges vægt på trygge rammer, hvor der er respekt for – og plads til alle. De trygge rammer betyder, at børnene tør udfolde sig og dyrke deres naturlige nysgerrighed. De lærer gennem pædagogernes påvirkning en anerkendende tilgang til deres kammerater samt at begå sig i et større fællesskab. Der skal være tid og rum til fordybelse, plads til impulsivitet, masser af smil på læben og mange gode oplevelser. Udetid og bevægelse prioriteres højt.

I Lille å og Store Å mødes børn, forældre og personale med et positivt livssyn, hvor store som små føler sig som en del af et fællesskab, og hvor der til stadighed sker en udfordrende udvikling, som ruster det enkelte barn til at begå sig i livet.

Åbningstider   

Mandag – fredag kl. 6.15 – 17.00

Godkendelseskriterier

Børnehaven lever op til Brønderslev Kommunes godkendelseskriterier for private institutioner. Se godkendelseskriterier her