Personale

Jan Kokholm
Skoleleder

Jan er vores skoleleder og har været ansat siden december 23′. 

Kirsten Moltsen
Konstitueret leder Souschef og pædagog

Kirsten har mere end 30 års erfaring som pædagog, og har været ved Serritslev Skole siden ’99 – som souschef fra ’02. Udover bred erfaring har Kirsten erhvervet sig flere efteruddannelser. Kirsten har bl.a. interesse for kreative fag og udeliv. Privat er Kirsten gift med Hans, har to voksne børn og er bosiddende i Serritslev.

Pernille Hessellund
Lærer

Pernille er uddannet lærer fra Hjørring Seminarium i 2004. Pernille er tovholder i friskolens kompetencecenter.

Pernille er gift med Simon og har to drenge. I fritiden spiller Pernille badminton, ser gode film og laver god mad til familie og venner.

Signe Hald
Pædagog

Signe har mere end 20 års erfaring som pædagog. Signe har løbende suppleret sin erfaring med flere efteruddannelser. Privat er Signe gift med Morten, har tre børn  og  er bosiddende på landet lidt udenfor Øster Brønderslev. Signe er født og opvokset i Serritslev.

Lasse Schneider Kjær
Lærer

Lasse er uddannet lærer fra læreruddannelsen i Aalborg i sommeren 2022 med dansk, engelsk og idræt som linjefag. Han er klasselærer i 9. klasse. Lasse bor i Tornby med sin kone, Mette, og deres to børn, Vilde og Elo. 

Ann Hansen
Pædagog

Ann er uddannet pædagog med speciale i be-vægelsesfag har været ansat i Landsbyordningen ved Serritslev Skole siden 2008 og har været med i Nørreådal Friskole siden dennes start i 2015. Ann har løbende gennemført en række supplerende efter- og videreuddannelser. Ann er en aktiv idrætsudøver og instruktør indenfor flere sportsgrene. Privat er Ann bosiddende i Stenum.

Anne Isaksen Østergaard
Lærer

Anne er uddannet lærer i 2019. Hun underviser blandt andet i dansk, engelsk, musik og billedkunst. Hun er meget kreativ og lattermild. Anne fylder skolen med humor og godt humør. Privat er Anne bosiddende i Østervrå med sin kat, Merlin.

Rico Nielsen
Pædagogmedhjælper

Rico er oprindelig uddannet som dyrepasser i Aalborg Zoo, men har i gennem en længere årrække arbejdet som pædagogmedhjælper i flere forskellige typer institutioner. Rico har været ansat som pædagog-medhjælper ved Serritslev Skole siden 2009 og primært været tilknyttet SFO-delen. Han har været dermed været med siden friskolens start i 2015. Privat er Rico gift med Mette, har tre børn i familiepleje og er bosiddende i Stenum.

Nikolaj Munch Baagøe Hansen
Lærer

Nikolaj er matematiklærer på yngste- og mellemtrinnet. Han underviser desuden i natur-teknologi, håndværk og design. Privat bor Nikolaj i Jerslev sammen med sin kone og børn. Han holder meget af udelivet

Lotte Toft Juhl
Skolesekretær og lærer

Lotte er skolens sekretær og har styr på tal og systemer, og så skøn at møde på kontoret.

Lotte er også uddannet lærer og har både faste timer og fungerer også som husets faste vikar. 

Anne Elmenhoff Soelberg
Lærer

Anne er hos os i et vikariat, nu hvor Laura er hjemme på barsel. Anne har klasselærerrollen i 8. klasse og dækker desuden resten af Lauras skema. 

Rikke Axelsen Rudkjøbing
Pædagog

Børnehaveklasseleder

Rikke er vores altfavnende børnehaveklasseleder.
Rikke møder alle med smil og et smittende godt humør. Rikke bor i Vrå sammen med sin mand, Rune, deres seks børn og to hunde.

Pernille Aakmann Toft
Lærer

Pernille er klasselærer og dansklærer i både 1. og 2. klasse. Hun er også tysk- og musiklærer. Pernille har været ansat på Nørreådal Friskole siden januar 2020. Privat er Pernille gift, har to børn og en lille hund. Hun bor i Nibe og kører glad den lange vej for at komme til Nørreådal Friskole.

Vinni Ingerdal Jochumsen (På barsel)
Pædagog

Vinni blev i 2011 uddannet pædagog ved Hjørring seminarium, med specialiseringen i socialpædagogik og har linjefaget udtryk, musik og drama. Derudover har hun stor interesse i madlavning, hvor børnene bliver implementeret. Hun har arbejdet med to-sprogede børn og fungeret som støttepædagog for børn med særlige behov. Vinni er bosat i Hjørring med sin familie.

Laura Vadsager Fey (På barsel)
Lærer

Laura er uddannet lærer i 2022 med linjefagene dansk, historie og engelsk. Laura underviser for det meste på ældste afdeling, hvor hun blandt andet er klasselærer i 8. klasse. Privat bor Laura i Tornby. Hun er gift med Runi og sammen har de sønnen Lauge og hunden Carla.

Britta Bruun Christensen
Pædagog

Britta er uddannet pædagog i 1992 og har blandt andet stor erfaring med børns sproglige udvikling. Britta holder til i Lille å sammen med Nørreådals yngste børn. Privat er Britta gift og har to voksne sønner. Britta bor i Brønderslev.

Anne-Mette Hessel Zielke
Lærer

Anne-Mette har linjefag i Fysik/kemi og musik. Anne-Mette har desuden undervisningskompetence i natur/ teknik samt i matematik. Anne-Mette har været lærer siden 1995 og har ført elever til eksamen i Fysik/kemi.
Privat er Anne-Mette bosiddende i Hjørring med sin mand, Claus. Hun er mor til to piger og en dreng. Fritiden bliver brugt på basun i Brass band eller have-arbejde og hygge med familien.

Camilla Willemoes Holst
Lærer

Camilla er klasselærer i 6. klasse og er derudover skolens kvindelige idrætslærer. Camilla er tillige tovholder i vores billedkunstlokale og underviser overbygningen i billedkunst, som afsluttes med obligatorisk prøve efter 8. klasse. Camilla bor i Tårs på en ejendom med sin mand, Michael og deres to drenge. De har også heste og en bette hund.

Jens Jacob Zachariassen
Lærer

Jens Jacob er uddannet lærer med linjefag i historie og idræt, Jens Jacob underviser både på mellemtrinet og i de ældste klasser. Jens Jacob er desuden klasselærer i 6. klasse, hvor han også har  matematik. Jens Jacob er bosiddende i Nørresundby og er ikke bleg for en hurtig cykeltur.

Laust Michelsen
Lærer

Laust er lærer i vores overbygning. Han er klasselærer i 7. klasse, og har skolens valgfag i musik. Laust spiller og synger i bands i sin fritid og er ikke bleg for at tage cykle på job. Laust bor i Brønderslev med sin kone, Anne-Mette og sammen har de to sønner.

Elizabeth Razonable Jensen
Rengøringsassistent

Heldigvis kommer Elisabeth hver dag og gør rent efter os alle. Elisabeth er grundig og effektiv, og så er hun god til børn. Elisabeth er altid glad og hjælpsom. Elizabeth bor i Hjørring med sin mand og deres to hunde.

Birte H. Andersen
Vikar

Birte er vikar på skolen. Hun kender efterhånden alle vores klasser.

Rikke
Pædagogmedhjælper i LilleÅ

Rikke er ansat i et vikariat og er hos os indtil Vinnie kommer tilbage efter barsel.

Mikkel Hald
Medhjælper i børnehaven og i MaxiÅ

Mikkel er er vores skønne medhjælper i børnehaven og i SFO’en.

Tina Trudslev Christensen
Pædagog

Tina er pædagog i børnehaven og er primært i LilleÅ hos yngste børn. 

Hanne Kristensen
Rengøringsassistent og medhjælper

Hanne kommer dagligt og hjælper os med at holde skole og børnehave ren. Hanne er også medhjælper i børnehaven.