MAXI Å

MAXI Å

Vores SFO har base i Maxi Å tæt ved skolen og børnehaven. Formålet med at have SFO her er, at der er flere hyggekroge og rum til forskellige aktiviteter i og omkring huset. Det kan f.eks. være lektielæsning, spil og kreative aktiviteter samt bål, skolekøkken og gymnastiksal. Det har også den fordel, at personalet er synligt og lige i nærheden, når der er behov for det.

Der vil være tilbud om aktiviteter i gymnastiksalen flere gange ugentligt, og denne er åben hver dag. Vi benytter os af de faciliteter, vi har til rådighed indendørs og udendørs. 

Maxi Å er et rart sted at være sammen med nærværende voksne, og børnene får lov til at være aktive i deres eget univers efter en krævende dag i skolen. SFO’en bygger på friskolens værdier. Det er vores mål at skabe en SFO med nærvær og tryghed og samtidig give børnene frihed til at vælge aktiviteter til og fra.

 

Åbningstider

Maxi Å har åben fra kl. 6.15-17.00. Dette giver derfor dig/jer som forældre muligheden for at aflevere børnene tidligt, så arbejdsdag og skoletiden kan passe sammen.